Karma-Audio_2012_X-info

2012 x-info.

Karma-Audio.dk

 


af Dan Eden for ViewZone [Se Dan Edens Fortrolige Besked]

Del 2 - Forrige Doomsday af 12.950 BC: hvad var det?

Da jeg skrev Den dommedag artiklen Jeg har modtaget masser af e-mails, for det meste spørger mig, om det virkelig er sandt, og hvad de skal gøre.

Jeg ved, at jeg havde en vanskelig tid at klare dette emne, både følelsesmæssigt og åndeligt. Jeg kan ikke sige, at jeg har perfektioneret den rigtige "attitude" om, hvad fremtiden bringer. For at være ærlig, jeg tror, ​​jeg altid holdt tilbage fra at acceptere kendsgerningerne. Jeg havde håbet. Men denne nye beviser tvinger mig til at åbne mine øjne og sjæl til at sætte mit liv i orden. Jeg håber, det vil gøre det samme for dig.

Selv om "dommedag" er ofte forbundet med mayaernes kalender, det er bare tilfældig. December 21, 2012 er en betydningsfuld dag i astronomi på grund af en række vigtige begivenheder, der vil påvirke vores Sol. Det ville være en "dommedag", selv om vi aldrig vidste om mayaernes kalender. Men jo mere vi forstår denne ældgamle civilisation og værdsætter deres viden om astronomi, må vi antage, at de vidste, denne dato skal lykkebringende. Så lad os bare snakke om astronomi her. Der er en masse information. Jeg vil prøve at gøre det nemt at forstå.

Glaserede donuts på Månen

Lad os begynde tilbage i 1960'erne med Apollo 11 bemandede landing på månen. På en af ​​deres EVA's (ekstra-køretøjer aktiviteter), astronauterne fotograferede og tog prøver fra nogle små kratere, ca 20cm til 1,5 meter på tværs. Når de undersøgte etager i disse kratere de bemærkede, hvad der lignede glaserede doughnuts. Disse var faktisk bidder af månen snavs, der blev belagt med glas.

De glaserede områder er klart koncentreret mod overside af udvækster, selv om de findes også på nogle sider. Point og kanter synes at være stærkt begunstiget af ruder processen. I nogle tilfælde synes dråber til at have kørt ned en hældende flade i et par millimeter og størknet dér. [1]

Næppe nogen i offentligheden blev gjort opmærksom på denne opdagelse og selv om de var, kunne de end næppe have indset betydning.

Men i 1969, en artikel i Videnskab ved T. Gold [1] foreslog en teori om, hvordan de blev lavet. Glas, som vi kender, er lavet af smeltende sand. Det sker natually nærheden af ​​kilder med høj temperatur, som vulkaner og meteornedslag. Atombomben prøver i New Mexico's White Sands område fremstillet en lille "sø" af glas på ground zero. Så det var aldrig et spørgsmål om Månens glas også blevet skabt af noget meget varmt.

Den omstændighed, at glasuren var begrænset til små lapper, 0,5 til 10mm, foreslog forskerne, at overfladen var blevet zapped snarere end langsomt kogt. Og den sandsynlige kilde til denne ZAP var vores Sol. Guld anslås, at sol-lysstyrke skulle have stige med 100 gange, hvad det er normalt, for en periode på 10 til 100 sekunder.

Også på grund af den manglende vragrester eller snavs, der dækker dette glas, skal det have fundet sted inden for de sidste 30 tusind år. Dette gjorde Guld foreslå, at Solen - vores Sun - betyder dette hver 10.000 år eller mere. Han foreslog, at fremtidig forskning bør kigge efter en "trigger" begivenhed - muligvis en stor komet eller asteroide påvirker overfladen af ​​Solen. Han anslog dette ville kun være 100 km og vejer 3 x 1021 gram.

Kritikere hurtigt opsiges Laviolette teori fremfører dokumentation af "kosmisk støv" og sjældne elementer i månens glas og konkluderede, at varmekilden var fra en meteor virkning. [3]

Årtier gik, og denne teori ikke fik megen opmærksomhed. Så, som det ofte sker, teorien fik et frisk udseende af et geni, Dr. Paul Laviolette. Han var ikke tilfreds med kilde af glasset, der er forårsaget af en sol blast, især fordi produktionen ville have været om omfanget af en nova, ikke bare et udbrud. Han forestillede sig en anden mulighed.

Laviolette forestillede en stor soludbrud eller koronale masse fraflytningsordre (CME), som ville blive magnetisk indfanget i Jordens magnetosfære [2]. Magnetosfære ville så holde fast ved denne ildkugle for stråling som en magnetisk termoflaske, så Månen og Jorden blive udsat for en varighed af tid længe nok til virkelig at "flash bake" deres overflader.

Men Laviolette foreslog, at denne kosmiske støv var sandsynligvis til stede på overfladen af ​​Månen i løbet af den tid, det var smeltet ind i glasset. Faktisk foreslog han, at hele solsystemet var fuld af denne kosmiske støv på tidspunktet for denne sol udbrud. Han var retfærdiggjort, når polare iskerner viste usædvanlig kosmisk støv indskud på srata markerer afslutningen af ​​den sidste istid [4]. Denne periode, omkring 12.950 f.Kr., tilnærmer nuværende alder af Månen glas. Så hvor har alt dette kosmisk støv kommer fra?

Ligesom Jorden, har hele vores solsystem sin egen atmosfære, kaldet heliopausen. Denne "boble" omgiver Solen og planeterne, som det rejser gennem galaktiske rummet. Ligesom vores Jordens magnetosfære skaber bevægelse heliopausen en afrundet "hoved" og en indsnævring "hale". Faktisk er det mere formede æg (se ovenfor). Indtil for nylig mente astronomer, at vores solsystem var en region relativt fri kosmisk støv. Den kosmiske støv og frosne materiale af rummet blev holdt uden for denne beskyttende boble.

Dette blev bekræftet, da IRAS og Ulysses rumfartøjer viste infrarøde billeder af solsystemet, omgivet af whispy skyer af kosmisk støv, stigningen i tætheden lige bag Saturn.

Så hvis den kosmiske støv omkring heliopausen, hvad der ville gøre det pludselig ind heliopausen og hvordan vil dette falder sammen med store soludbrud? Laviolette forestillede noget forstyrre heliopausen udefra, påvirker det og tegning kosmisk støv inde med den og energigivende Solen. Energien i en sådan virkning ville være enorme. Det mest logiske sted at lede efter sådanne enorme energi blev Mælkevejen Galaxy.

Den rygende pistol

Undersøgelse af formen af ​​den kosmiske støvskyer, den IRAS satellit holdet rapporteret, at sky var vippet i forhold til solsystemets ekliptika - den smalle plan, der indeholder vores planeter. Laviolette indså, at denne mærkelige tilpasningen spores tilbage til Galactic centrum. Dette blev hurtigt bekræftet af NASA's Ulysses rumfartøjer og New Zealands AMOR plads radar observatorium. Uanset fik det sidste istid til slut, at Solen blusser op og forårsagede glasset til at danne på Månen, kom fra midten af ​​Mælkevejen Galaxy. Plottet var ved at blive mere interessant.

Astronomer har kendt til intense stråling fra rummet siden 1970'erne. Flere byger af magtfulde gammastråling rutinemæssigt blev opdaget og menes at stamme fra stjerner i Mælkevejen. Antages denne energi stammer lokalt, astronomer indgået denne type gammaglimt var ubetydelig og harmløs. Så i december 1997, havde de teknologi og held og lykke til fange en stærk gammaglimt og spore det. Kilden var ikke inde i Mælkevejen Galaxy. Det var fra en fjern galakse milliarder af lysår væk.

Dette spørgsmål blev besvaret den 27. augustth, 1998, hvor en usædvanlig 5 minutter gamma ray puls lå kun 20.000 lysår væk i stjernebilledet Aquila. Det kan lyde som en stor afstand, men at astronomer det er bare "ved siden af." Mælkevejen Galaxy, for eksempel, er blot 100.000 lysår fra ende til anden.

1998-begivenhed var tæt nok og stærk nok til at ionisere Jordens øvre atmosfære, skader et par af rumfartøjer og forstyrre den globale kommunikation. Siden da astronomerne sted gamma glimt fra Glaxy kerne øverst på listen over ting, vi ikke ønsker skal ske.

En gennemgang af andre brister viste, at deres antagelser var forkerte. Alle gamma glimt de observerede var fra andre galakser langt, langt borte. Mængden af ​​energi, der kommer fra objekter, så fjern var et chok. Ingen havde nogensinde forestillet sig så kraftfuldt brister kunne genereres af galaktisk centre. Tanken om en brast kommer fra vores egen Mælkevej galaksens centrum var afgrundsdyb. En eksplosion af samme intensitet som i 1997 begivenhed, som stammer fra Mælkevejen, vil levere 100.000 tid dødelige dosis af stråling, drab enhver form for liv, der blev udsat for. Kunne det virkelig ske for os?

Før Aquila, bare forskere frygtede eksploderende stjerner - Novas og supernovaer. Nu er tingene anderledes. Det er som at leve i en ghetto og frygter drive-by skyderier og tilfældige kugler. Så en dag du lærer at der er en atombombe ned ad gaden og venter på at eksplodere.

Ikke i min galakse!

Ironisk nok, er alle disse kendsgerninger er indarbejdet i Laviolette's "superwave" teori. Han konkluderer, at der er cykliske og hyppige eksplosioner fra Galaxy's kerne. Disse bølger af stråling forskud udad til kanten af ​​galaksen, påvirker alt og forårsager stjernerne i udbrud på deres vej. Han mener, at dette er hvad der er sket mange gange i vores eget solsystem - den seneste superwave af stråling, 14950 år siden. Han forestiller sig det chok bølge - eller superwave - trække kosmisk støv sammen med det som det kommer ind i heliopausen og energizes Solen.

Iskerne prøver støtte dette synspunkt. Bevis for virkningerne af kosmisk støv show på iskerne lag svarende til de år 11.880 til 11.785 f.Kr.*. Dette bevis, sammen med Månen glas, tilstedeværelsen af ​​kosmisk støv og abrupte og atypiske slutningen af ​​den sidste istid - alt peger på et intimt forhold mellem ekstreme solaktivitet og Gama stråling fra Mælkevejen Galaxy centrum. [* Disse datoer er blevet ajourført efter mere præcise forskning fra Dr. Laviolette.]

Noget har ændret sig

Mere bekymrende er forslaget, som nogle forskere, at denne kraftige stråling ikke kan kræve en dramatisk briste eller eksplosion at forårsage udbrud i Solen. Fysikere på næsten en halv snes forskningsinstitutioner, herunder New York University, har opdaget tegn på meget højt energiforbrug gammastråling udsender fra et snævert bånd ved ækvator af Mælkevejen. Disse gamma ray niveauer mærke det højeste energier der nogensinde er fundet fra Galaxy.

Gamma stråler havde en median energi 3.500 milliarder elektron-volt, eller 3500 gange masse-energi af en proton. Tidligere satellit eksperimenter har set gamma-ray emissioner langs den galaktiske ækvator på op til energier på kun 30 milliarder elektron-volt.

Måske i forbindelse med dette er undre, at selv om vi har været vidne til noget Galactic eksplosioner eller "brister", målinger af kosmisk støv streaming inde i heliopausen som det er støt stigende [6] til næsten tre gange siden den sidste sol maksimale i 2001 .

Under sol højst hvert 11 års cyklus, polaritet Solen skift - Nord bliver syd og omvendt. Denne korte periode med magnetisk ustabilitet giver visse kosmisk støv at komme ind på heliopausen fordi Solens "skjolde" er reduceret. Men når den nye polaritet er etableret, Solen normalt hurtigt blokerer støv. Denne gang det skete ikke. Kosmisk støv er streaming ind fra Glactic centrum og astronomer er på aloss at forklare hvorfor.

Det er sandsynligt, at solsystemet allerede oplever den invasive energi fra den Galaktiske ækvator, som vi bevæger os i position, og tilpasse sig den på 2012.

Ja, der er mere!

Hvad vil det være ligesom når dette sker for os? Måske den mest dramatiske beviser for, hvad vi kan forvente i 2012 kommer fra de mest usandsynlige sted - gamle helleristninger! Ancient helleristninger fra hele verden, dannet under den sidste sol "zap" 14950 år siden, synes at illustrere en spektakulær begivenhed, der skete, da Jorden blev senest ramt af ekstremt høje stråling. Det er lidt svært at forklare, men jeg vil prøve.

Set fra toppen, Aurora faktisk danner en lysende og elektrisk ladede kop (eller bæger) form forlængelse ud i rummet fra hver pol.

Vi er alle bekendt med de gnister, der blinker stærkt, når vi decharge elektrisk strøm. Lightening er et godt eksempel. Ekstremt høj energi, kaldet plasma, har vist sig at danne unikke figurer, når det er lavet til at opfylde - især omkring en kugle. Nordlys er et eksempel på, hvordan denne "gnist" af plasma kan dannes lysende, elektrisk ladede plader eller rør ved Jordens poler. Den aurora, Som det kaldes, opstår, når mild energi fra Solen er fanget og spredes af Jordens magnetiske poler.

Ekstremt høj energi - den type, der ville have forårsaget Månen glas og zapped Jorden - skaber en mere detaljeret udledning. Fysikere kalder det en z-knibe formation. Z-knibe er blevet grundigt undersøgt af en gruppe under ledelse af Anthony L. Peratt med Los Alamos National Laboratory, Los Alamos, NM og er beskrevet i hans papir, Karakteristika for forekomst af en High-aktuelle Z-Pinch Aurora, som er registreret i antikken Del II: Retningsvirkning og Source[5]. I dette papir, illustrerer Dr. Peratt form og karakteristika høj energi decharge på Jorden og viser tusindvis af petroglyph steder over hele kloden, hvor denne z-knibe blev observeret og registreret i gamle helleristninger.

Udtrykket z-knibe stammer fra forsøg, hvor fysikere lavet ekstremt høje nuværende at strømme gennem tynde tråde, der var arrangeret lodret i en rørformet formation. De bemærkede, at den energi hurtigt fordampet ledningerne, men det magnetiske felt der genereres af disse stier forblev og indeholdt (eller "klemt") strømmen af ​​energi, kollapser den strøm af energi mod midten af ​​røret-lignende konfiguration - kaldet z-aksen. Når strømme af energi konvergere, danner de unikke figurer, der fortsætter og kan iagttages som Birkeland elementer, opkaldt efter deres opdager.

[Ovenfor (til venstre): Virtuelt billede af den intense nordlys plasma kolonne som ses på en hældning, der ikke til at skalere. Ovenfor (til højre): Konceptuel baggrund af Birkeland kappe fibre omgivende Earth (28 lukke par). Den relativistiske elektroner flow nedad mod Antarktis. Den nuværende bundle over Antarktis drejninger i mod uret rotation. Af konventionen, Birkeland strømninger og ion flow er opad mod Arktis. Endnu ikke helt afklaret, er en bøje i øvre endeløse kappe, der giver den øverste plasmoider og kolonne, der skal ses på nordlige breddegrader.]

Hvis Jorden var zapped ved høj energi stråling, enten fra solen eller Galactic kerne, ville planeten være omgivet med tydelige linjer af energi, konvergerer på nord og syd pol. Disse bands vil fortsætte med at strække sig langt ud fra planetens poler og ind i rummet og ville kunne ses fra næsten ethvert punkt på Jorden - hver med sit eget unikke perspektiv.

Laboratorieforsøg whith en metal kugle, der repræsenterer Jorden, viser det "Kalken" form af høje energi-stier [ovenfor]. Mærkeligt, gentagne forsøg viser en præference for 56 "stråler" eller særskilte bånd af energi. Det samme tal er ofte afbildet i de gamle helleristninger!

[Ovenfor (til venstre): Nordlige halvkugle helleristninger fra Columbia-floden Basin, 45,65 ° N, 121,95 º W. Højre: Oblique udsigt til nordlys plasma kolonne fra disse koordinater. Ovenfor (til højre): Nasca, Peru vase, dato ukendt (14,24 * S, 75,58 ° W). Bemærk den lighed med den nordlige halvkugle helleristninger.]

Seneste globale arkivering af det globale helleristninger har vist, at disse figurer var korrekt registreret i helleristninger af mennesker, der withnessed denne begivenhed!

[Ovenfor (til venstre): Hvid-stribede piktogrammer på Iga Warta Cultural Tourism Centre, North Flinders Range (30,59 * S, 138,94 º E). Vist er Cliff Coulthard, australske Institut for Miljø-og Planlægningsudvalg i aboriginal Heritage, en myndighed på piktogramsæt maleteknikker have analyseret sådanne værker som Magdalenian hulemalerier i Frankrig. Ovenfor (til højre): Lyn Brothers, Ingaladdi, Victoria River, Wardaman land Northern Territory (15 * S, 130 º E). Ny dating teknikker af denne røde uorganisk-pigmenteret piktogram billede blev gjort ved hjælp af et plasma-kemisk ekstraktion metode og svarer til den æra af z-knibe.]

Når forskere gik til forskellige petroglyph websteder, der indeholdt z-knivspids artefakter de omhyggeligt plottet GPS position og noterede, hvis de gamle kunstneren havde et klart billede af den sydlige horisont. Næsten alle de steder, havde denne opfattelse. Antallet og omfanget af disse globale petroglyph steder viser klart formålet med denne kunst. Også, afhængigt af bredde, skildringer af z-klemme svarede til den nøjagtige perspektiv, som ville have været forventet.

Nogle eksempler på z-knibe helleristninger er vist her. Vi anbefaler at læse hele artiklen. Vi takker især team medlem, John McGovern, for at bringe dette vigtige arbejde for vores opmærksomhed.

Så hvad gør vi ved med sikkerhed?

De seneste data viser, at dramatiske og potentielt dødelige virkninger kan skyldes soludbrud og koronale masse udslyngninger. Væsentlige data tyder på, at en begivenhed, svarende til den forventede i 2012 "dommedag" scenario, skete omkring 14950 år siden og var indspillet af gamle mennesker. Denne begivenhed synes at have varet i flere år i varighed og var ansvarlig for den bratte afslutning af den sidste istid, samt en betydelig frasortering af den menneskelige befolkning.

Den overraskende resultater Laviolette, støttet af anden forskning tyder på, at den ekstreme sol begivenhed svarede til kraftige stråling, der kommer fra midten af ​​Mælkevejen Galaxy og var forbundet med gammastråler og kosmisk støv. Nylige observationer har vist en dramatisk stigning i gamma ray energi i Galaxy ækvator, som vil være i maksimal tilpasning med vores solsystem den 12. december 2012. Fortiden poster i iskerner (strata fra 13.880 til 13.785 fvt) tyder på, at intense stråling fra denne sidste arrangement kunne have varet mange år. Det forekommer højst sandsynligt, at denne tilpasning vil få en anden ekstrem solenergi begivenhed, da andre faktorer fældningsreagenset en "sol maksimum" (dvs. oppositionen for store planetariske barycenters) Også konvergere på netop dette tidspunkt.

Den omstændighed, at galaktiske centre rutinemæssigt udstråle dødelige gammastråler gør det usandsynligt, at livet, i det mindste som vi forstår det, kan overleve i universet. Før eller senere er det bestemt til at blive zapped.

En ny genetisk undersøgelse af Y-kromosomet variation af Dr. Marcus Feldman fra Stanford Universitet viser, at befolkningen som verdens nuværende befolkning stammer bestod af omkring 2.000 personer. En eller anden måde, mennesker, flora og fauna overlevede fortiden dommedag, og nogle kan alligevel overleve forbi 2012. Faktisk har mange af de gamle profetier, jeg har stødt på i mine rejser rundt om i verden talt om et "lys" eller "flash" efterfulgt af "gode frø" (dvs. menneskeheden), som vil stige op og genskabe verden. [7 ]

Organismer på Jorden, herunder mennesker, har udviklet sig i løbet af rolig gange - mellem den dødelige blaster fra vores egen Mælkevej center. Det betyder, at vi er temmelig unikke (og heldige). Men det betyder også, at vores endelige død er en del af den naturlige orden. Dette univers er større end os selv og vores liv. Vi er bare forbigående fænomener, tilsyneladende i strid med lovgivningen i entropi, men en del af den kosmiske virkelighed. Det er hverken godt eller dårligt. Det hænger simpelthen er.

Og alligevel er der en del af os, der kan fortsætte. Dette håb er, hvad vi skal holde på. Fortæl mig hvad du synes.

Karma-Audio.dk

Just In:

Masseudryddelse: Hvorfor gav Halvdelen af ​​N. USA 's store pattedyr forsvinder 13,8 og 11,4 tusinde år siden?

Som rapporteret i ScienceDaily, års videnskabelig debat om udryddelse af gamle arter i Nordamerika har givet mange teorier. Men nye resultater fra J. Tyler Faith, GW Ph.D. kandidat i hominid paleobiology ph.d.-program, og Todd Surovell, lektor i antropologi ved universitetet i Wyoming, viser, at en masseudryddelse fandt sted i en geologisk øjeblik.

I slutningen af ​​Pleistocæn, 40.000 til 10.000 år siden i Nordamerika tabt over 50 procent af sin store pattedyrarter. Disse arter omfatter mammutter, mastodons, kæmpe jorden dovendyr, blandt mange andre. I alt forsvandt 35 forskellige slægter (grupper af arter), alle af forskellig levesteder præferencer og fodring vaner.

Hvad begivenhed eller faktor kan forårsage en sådan masseudryddelse? De mange hypoteser, der er blevet udviklet i årenes løb kan nævnes: bratte ændringer i klimaet, resultatet af kometen indvirkning, menneskelige overkill og sygdom. Nogle forskere mener, at det kan være en kombination af disse faktorer, en af ​​dem, eller ingen.

Et særligt problem, der også har bidraget til denne debat fokuserer på kronologien i uddøen. Den eksisterende fossile record er ufuldstændig, hvilket gør det vanskeligere at sige, om eller ej ekstinktionerne fandt sted i en gradvis proces, eller har fundet sted som en synkron begivenhed. Desuden blev det tidligere uklart, om arter er forsvundet fra terminalen Pleistocæn, fordi de allerede havde uddøde, eller fordi de simpelthen ikke har fundet endnu.

Men nye resultater fra Faith tyder på, at udryddelse bedst karakteriseres som en pludselig hændelse, der fandt sted mellem 13,8 og 11,4 tusinde år siden. Faith's resultater støtter idéen om, at denne masseudryddelse skyldtes menneskelige overkill, komet slag eller andre hurtige begivenheder snarere end en langsom nedslidning.

"Den massive udslettelse falder sammen netop med menneskelige ankomst på kontinentet, pludselige klimaændringer, og en mulig ikke-jordisk indflydelse hændelse" sagde Tro. "Det er stadig muligt, at nogen af ​​disse eller alle har bidraget til den pludselige uddøen. Vi har nu en bedre forståelse af, hvornår ekstinktionerne fandt sted, og det næste skridt er at finde ud af hvorfor."

Referencer

[1] Guld, T. "Apollo II Observationer af en bemærkelsesværdig Ruder fænomen på Månens overflade." Videnskab 165 (1969):1345.

[2] Uddrag fra Paul Laviolette's 1983 Ph.D. afhandling, "Galactic Eksplosioner, kosmisk støv invasioner, og Climate Change."

[3] Morgan, Laul, Ganapathy, og Anders (1971 Morgan, JW, Laul, JC, Ganapathy, R., og Anders, E. "Glaseret Lunar Rocks: Oprindelse af Impact." Videnskab 172(1971):556

[4] Zook, HA, Hartung, JB, og Størzer, D. "Solar Flare Aktivitet:. Beviser for omfattende forandringer i fortiden" Ikaros 32(1977):106

[5] Anthony L. Peratt, Fellow, IEEE, John McGovern, Alfred H. Qoyawayma, Life medlem, IEEE, Marinus Anthony Van der Sluijs, og Mathias G. Peratt, Medlem, IEEE,

 "Karakteristik for forekomsten af ​​en High-aktuelle Z-Pinch Aurora, som er registreret i antikken Del II: retningsvirkning og Source," IEEE Transaktioner på Plasma Science, Vol.. 35, NO. 4, august 2007.

[6] Markus Landgraf, Max Plank Instituttet.

[7] www.viewzone.com/comanche2.html-også-www.viewzone.com / firsttongue.yemen.html-også-www.viewzone.com/oklahoma11.html

Karma-Audio.dk

Mayaernes Lord of Creation og 2012

I Rødder af Mælkevejen Tree

2006 07 27

Af John Major Jenkins

 | newdawnmagazine.com

Twentytwelvology.Du vil ikke finde det i Webster's ordbog.Ikke endnu.Men tro mig, før dette årti er ude, vil vi have, at såvel som masser af 2012-ismer og-ographies.

Sitler's fokusområde er den Lange Kalender kalenderen og dens 2012 slutdato, der er genstand for stigende interesse og polemik - ikke så meget blandt akademikere, der afviser det som irrelevant, men blandt spirituelt søgende og folk med interesse i den visdom opnås ved ældgamle civilisationer.Så, hvad er alle de højlydte krav og forvirring om?Hvad er Den Lange Kalender kalenderen?

Den Lange Kalender Kalender

En arkæologisk site, der har været kendt i årtier bevarer en åben hemmelighed om den kultur, der opfandt den Lange Kalender kalenderen.Izapa, i det sydlige Mexico et par miles fra Guatemala grænse, var chef ceremonielle observatorium af "Izapan civilisation." [3] Det er den midlertidige kultur mellem de ældre Olmec civilisation og de nye Maya, og nød sin storhedstid mellem 400 fvt og 50 CE.Min undersøgelse af Izapa's udskåret monumenter og stedets astronomiske retningslinjer har afsløret et meget om, hvordan de forstod Lange Kalender kalenderen.[4]

De tidligste monumenter udskåret med Long Count datoer blev fundet i regionen Izapa og er blevet dateret til 1. århundrede fvt.Den Lange Kalender notation anvender barer til at repræsentere 5 og prikker til at repræsentere 1.Fem sted værdier er næsten altid bruges, der repræsenterer følgende perioder af døgnet:

Kin = 1 dag

Uinal = 20 dage

Tun = 360 dage

Katun = 7200 dage

Baktun = 144 tusind dage

Tretten Baktuns lige 5125 år, hvilket er en World Alder i Mayaernes Creation mytologi.Den Lange Kalender Kalenderen blev optaget på monumenter og keramiske beholdere i næsten tusind år.De fleste af de datoer refererer til lokale verdslige begivenheder, som Kong kronen ceremonier.Nogle af Den Lange Kalender monumenter, dog henvise til mytologiske begivenheder, der fandt sted i begyndelsen af ​​det aktuelle World Age.Forskere har fundet ud af, hvordan Den Lange Kalender kalenderen korrelerer med vores egne, så vi ved, at den sagnomspundne daggry tid - når alle sted værdier blev sat til nul - skete den 11. august 3.114 f.Kr..Dette skal skrives 0.0.0.0.0 i Long Count, men de monumenter, der taler på denne dato kalder det 13.0.0.0.0.Det er mindre forvirrende end det ser ud, fordi de to opgørelser svarer.På samme måde som 1300 timer (militær tid) er lig 01:00 (civil tid), Long Count nulstilles til 0, når 13 Baktuns er afsluttet.

Det fortæller os noget vigtigt om strukturen af ​​den Lange Kalender kalenderen og dens kronologi af World middelalder.Hver 13 Baktuns (5125 år), Long Count nulstilles.Således skal vi forvente, at når Den Lange Kalender igen når 13.0.0.0.0, vil det nulstilles, vil den cyklus af tid begynde forfra, og en ny verden Age vil begynde.Som nævnt har flere såkaldte Creation monumenter beskrive begivenheder, der fandt sted i 3114 f.Kr., under den endelige begyndelsen nexus af det foregående World Age omsætning.Teksterne er forbundet med disse Creation monumenter, at "Creation der sker på det sorte hul," at "Crossroads" og "billedet" vises på himlen.På det tidspunkt begynder en ny Solar Alder og Solen Herren bliver genfødt.Skabelse Lord guder er ofte portrætteret deltager i genfødsel af verden, herunder "Bolon Yokte K'u der er tæt forbundet med Gud L i mayaernes Pantheon.

Han er portrætteret på det keramiske Vessel af Seven Lords, som indeholder datoen 3114 fvt.[5] Dette betyder ikke, at fartøjet er 5120 år gammel, det betyder blot, at klassiske periode Mayaerne var der dokumenterer, omkring 700 CE, deres tanker om det sagnomspundne daggry tid.

Maya Tid Filosofi og 2012

Selv om filosofi cyklus slutninger, som vi finder på disse Creation monumenter refererer til tidligere begivenheder i 3.114 f.Kr., kan den også anvendes til den næste 13-Baktun cyklus slutter, der falder den 21. december 2012.Nogle forskere har været uvillige til at acceptere denne analogi, påstår der ikke er nogen Long Count monumenter, der refererer eksplicit til 2012.Som vi vil se, kan denne holdning ikke længere opretholdes.Desuden er et lærd forstår helt klart analoge forholdet mellem den periode, der slutter den tidligere World Age (i 3114 fvt) og anden periode afslutninger, store og små, hele Maya historie: "Zoomorph P og Altar P '[at Quirigua] blev bestilt af Sky XUL som den primære erindringsmønter monumenter for hans tredje periode sluttede festival på 9.18.5.0.0 [13. september 795 CE].Som en hyldest til kosmisk fornyelse, var perioden, der slutter anses for at være en gentagelse af begivenhederne i cosmogenesis, der fandt sted den 4 Ajaw 8 Kumk'u [13.0.0.0.0 i 3114 fvt]. "[6] Dette betyder, at vi kan identificere en generel princip af mayaernes begrebet periode slutninger: hver periode, der sluttede i Long Count, herunder alle de forskellige sted værdi niveauer, blev set at være som-in-kind genudsendelser af de store periode-sluttede begivenhed, der forekommer ved udløbet af den 13-Baktun periode.Som sådan, dernæst 13-Baktun periode uden ende (i 2012) bør være en stor replay af de begivenheder beskrevet for 3114 BCE.At scenarie indebærer genfødsel af Solen Herrens fra himlen-jorden kløft.

Troen på, at vi ikke har "direkte udsagn" omkring 2012 i det arkæologiske rekord ignorerer overflod af billedskrifttegn billeder på Izapa at skildre en sjælden himmelsk tilpasning, der vises på himlen i årene omkring 2012.[7] Denne galaktiske tilpasning er nøglen til at forstå 2012, og det indebærer genfødsel i december solhvervet søn Herren gennem Dark Rift "kløvet" i Mælkevejen, ligger mellem Skytten og Skorpionen.

Det er "billedet", der vises på himlen i løbet af cosmogenesis.Min fortolkning af mayaernes 2012 datoen kommer fra en tværfaglig undersøgelse af udskæringer af Izapa, lagt ud i min bog Maya Cosmogenesis 2012.Teorien har modstået otte års debattere med lærde, og ideerne er begyndt at sive ind i den generelle accept.Jeg siger "siver", fordi den ikke-associeret kilden til gennembrud sandsynligvis vil gå uerkendte.

Processen vil sandsynligvis følge den rækkefølge, der er nævnt af Thomas Kuhn i sin struktur om videnskabelig Revolutions.Først, en radikal ny teori (ofte foreslået af en uafhængig tænker eller outsider) vil blive ignoreret af mainstream lærde.Så, som det begynder at gøre indhug, vil status quo forskere heftigt kritisere og angribe den.Endelig, efter sandheden om den nye gennembrud er anerkendt, vil de tage det, som om de vidste det alle sammen.De tre-trins proces ofte tager årtier, men kan få turboladede med hensyn til 2012, da denne dato væve så tæt i vores fremtid.

Forståelse af nye opdagelser

Min teori om 2012 slutdato finder kontekstuelle støtte i to nylige opdagelser.Den ene er en Pre-Classic vægmaleri skildrer skabelsesberetning og den anden er en hieroglyf tekst peger eksplicit til de 13-Baktun cyklus slutdato, 21. december, 2012.

Mayaernes civilisation steg til fremhævelse nogle 2.000 år siden, i junglen skove og bjerge af Mesoamerika.Den klassiske periode strakte sig fra 200 CE til 900 CE.Dog er arkæologer finde ældre sites med alle kendetegn af Classic perioden, så oprindelsen af ​​mayaernes civilisation er langsomt ved at blive skubbet længere tilbage i tiden.Et af disse steder, San Bartolo i Guatemala's Peten regnskov, bevarer fantastisk vægmalerier af Maya skabelsesberetning i hvad der er blevet kaldt "Den Nye Verdens Sixtinske Kapel." [8] De har nu fået de første dato for 250 BCE.

Indser, at kalkmalerierne blev truet af røvere i området, registreres arkæolog Bill Saturno malerier ved at holde en flatbed scanner sidelæns mod væggene og under over 350 digitale scanninger.De var digitalt stykket sammen til at afsløre en meget tidlig udgave af The Maya skabelsesberetning, som omfatter fem træer af paradis.

Vægmaleriet er ufuldstændig i sektioner, der smuldrede i løbet af de århundreder, men to af de hellige træer bevare en interessant feature.Mod bunden af ​​træerne kan vi se en pote der stikker ud.Denne funktion er blevet bemærket på andre skildringer af mayaernes hellige Træer, og er blevet identificeret som en jaguar pote, måske repræsenterer en af ​​de Hero Twins, Xbalanque.

"Balan" betyder jaguar, minder om "Bolon" ("ni") og de to begreber bruges ofte i ord ordspil.Faktisk er de undertiden indbyrdes udskiftelige i hieroglyffer passager.De to betydninger ligeledes forstærker hinanden, som jaguarer blev natten væsner styret af de ni Lords of the Night.Vi kommer tilbage til dette om et øjeblik.

Et andet vigtigt faktum i San Bartolo Creation Trees er, hvor tæt de ligner træer portrætterede i Izapa, oprindelsen stedet for den Lange Kalender kalenderen.Efter grundig undersøgelse, kan vi se, at træerne kombinerer kaiman og træ symbolik, og kaiman hoved er i bunden, i rødderne af træet.Izapa Stela 25, 10 og 27 indeholder alle disse omvendte kaiman træ, og er bredt anerkendt til at repræsentere Mælkevejen.Den kaiman mund repræsenterer "Dark Rift" i Mælkevejen - "Black Hole" af mayaernes Creation mytologi.Ligeledes er de Bird Guddommen i grene af San Bartolo træerne ofte findes i Izapan træer, og repræsenterer Big Dipper konstellation.[9] Han skal falde fra hans træ før Solen Herren kan blive genfødt i slutningen af ​​Age.

Denne enkle sammenligning betyder "skabelsesberetning" på San Bartolo udnytter samme astronomiske udstyret med Izapan skabelsesberetning gør.Disse funktioner er centrale for, hvordan 2012-tilpasning af solhverv Solen og Mælkevejen blev kodet ind i mayaernes myte.

En anden ny opdagelse indebærer den seneste oversættelse af en tekst fra Tortuguero, en klassisk Maya site nord for Palenque, der eksplicit peger på December 21, 2012.Tegnet af Sven Gronemeyer og oversat af mayaernes epigrapher David Stuart, den læselige del af teksten lyder: "I slutningen af ​​13 Baktuns, den 4 Ahau 3 Kankin, 13.0.0.0.0, der sker noget, når Bolon Yokte ned." [10 ]

Da verbet glyf beskrive, hvad der sker, er udviskes, har forskere anført, at teksten ikke rigtig fortælle os meget, men i virkeligheden gør.

First off, forskere nu nødt til at erkende vi har en hieroglyffer tekst, som udtrykkeligt henviser til afslutningen af ​​den nuværende 13-Baktun cyklus, i 2012.For det andet en sædvanlig mistænkt Maya skabelse fortællinger er til stede, Bolon Yokte.Det betyder, at 2012 blev tænkt som en cosmogenesis, en skabelse eller genskabelse af verden.

Jeg har været argumenterer dette i årevis, debattere doomsayers samt forskere, der gerne vil tro, at 2012 er irrelevant i mayaernes tid filosofi.[11] Men, som forventet, kan vi nu se, at 2012 er at være tænkt som en verden fornyelse.

Vi kan også bestemme noget meget spændende om navnet på den Creation Guddommen, som er til stede i både 3114 f.Kr. og i 2012 CE.Bolon Yokte betyder Bolon (ni), y-(flertal), ok (fod),-te (træ).Selv Bolon betyder "ni", ordet er en homophonous ordspil for Balan (Jaguar).Maya folklore og hieroglyffer tekster ofte kombinere de to betegnelser, for dramatisk effekt eller til at fremhæve, hvordan Jaguar Gud er én af de ni Lords of the Night (Underverdenen).[12] Således har vi en suppleant identifikation for skabelsen Herren Bolon Yokte som betyder noget lignende "jaguar ved foden / fødderne af træet."

Måske flertalsformen "fødder" refererer til to fødder: Foden af ​​Jaguar og foden af ​​træet.Således Jaguar fod eller pote ved foden af ​​Creation træet sandsynligvis repræsenterer Skabelsen Herren Bolon Yokte.Han var til stede ved sidste World Age oprettelse i 3114 fvt, og han vil være til stede ved den næste, i 2012.

Men hvorfor er han der?Sandsynligvis fordi den plettede jaguar pels symboliserer nattens stjerner, og mundingen af ​​Jaguar repræsenterer Underworld Portal, som ses på himlen som the Dark Rift i Mælkevejen.Denne "Black Hole", hvori Creation sker også repræsenterer fødslen kløft af Store Moder, Mælkevejen.

I 2012 i december solhvervet søn Herren vil have flyttet på linje med den mørke Rift, efter at en århundredgammel lang precessional rejse selvom stjerner på nattehimlen.Solen Herren, og Alder, vil blive genfødt.

Twentytwelvologists, Unite!

Vi har nu en maya-indskrift, fra det klassiske periode hjemmeside Tortuguero, som refererer direkte til slutningen af ​​den nuværende World Age of Long Count kalenderen.Teksten angiver arrangementet skal opfattes som en af ​​verdens fornyelse.

Den guddom deltage verden fornyelse, Bolon Yokte, var til stede under den foregående World Age skift, i 3114 f.Kr., og han er en vogter af portal genfødsel på Dark Rift "Black Hole" i Mælkevejens "nukleare bule" - den Galaktiske Center.Han bølger til os, som jaguar pote, fra bag bunden af ​​Creation Tree på den nyligt opdagede Creation kalkmalerier fra San Bartolo.

Disse er spændende tider, som vi genvinde de tabte viden om gamle Maya skywatchers.Især det, fordi den verdensberømte omdanne fornyelse dato i Maya Long Count kalender er lige rundt om hjørnet.At gammel visdom taler for en grand precessional paradigme, hvordan vi på Jorden erfaring galaktiske sæsoner af forandring, hvordan vores sol flytter ind genfødsel på det himmelske Black Hole ved foden af ​​Creation Tree.

December 21, 2012 signalerer påbegyndelsen af ​​en ny World Age, en, der har succes forvandlet, renset, og fornyede forrige cyklus af tid.Et væsentligt element i dette er bevidste menneskelige deltagelse, en villig åbenhed over for processen.

Da vi er opmærksomme på de ændringer, der sker omkring os og tune ind i vores egen udvikling rejse gennem 2012-oplevelse for fornyelse, vi alle bliver twentytwelvologists.Ikke kun ved at have studeret den i de primære kilder til Maya Creation tekster, men ved at leve det.

Lad os mødes i 2013, og dele, hvad vi har lært.

Fodnoter:

[1] Robert Sitler, "i 2012 Fænomenet: New Age Bevilling af en gammel Maya kalender" i Nova religioner, bd.9, Issue 3 ( www.ucpress.edu/journals/nr/ ).

[2] Geoff Stray, Beyond 2012: Katastrofe eller ecstasy?En komplet guide til End-of-Time forudsigelser, Vital Signs Publishing, 2005.Se også hans omfattende Diagnose 2012 hjemmeside www.diagnosis2012.co.uk

[3] Michael Coe, Mexico, Thames & Hudson, 1962, s. 99-101.

[4] John Major Jenkins, Maya Cosmogenesis 2012, Bear & Company, 1998.

[5] Michael Coe, "The Hero Twins: Myte og Image" i The Maya Vase Bog, red.Justin Kerr, Kerr Associates, 1989.

[6] Matthew G. Looper, "Quirigua Zoomorph P: En Vand Throne og Mountain of Creation" i Heart of Creation: The mesoamerikanske World og Legacy of Linda Schele, red.Andrea Stone, University of Alabama Press, 2002, s.199.

[7] Se http://alignment2012.com/mayan2012statements.html .

[8] William Saturno, "The Dawn of Maya Guder og Konger" i National Geographic, januar 2006.

[9] Freidel David, Linda Schele, og Joy Parker, Maya Cosmos: tre tusind år på Shaman's Path, William Morrow and Company, 1993; David Kelley, "mesoamerikanske astronomi og mayaerne Kalender korrelation Problem" i memorias del Segundo Coloquio Internacional de Mayistas 1:65-95, Universidad Nacional Autónoma de México, 1989; Barbara Tedlock, Time og Highland Maya, University of New Mexico Press, 1982.

[10] Se "Tortuguero" gevind i http://groups.google.com/group/utmesoamerica ; Sven Gronemeyer's hjemmeside www.sven-gronemeyer.de/

[11] Det argument, at en 20-Baktun periode har forrang over en 13-Baktun periode er defekt.Se http://alignment2012.com/app5.htm

[12] I virkeligheden Yokte er Bolon forbundet med en af de tre primære guder af mayaernes Pantheon, kaldet Triad Gods.På Izapa, tre primære monument grupper er forbundet med tre kosmiske centre (zenith, polar, og galaktiske) ledes af tre avatarer eller guddomme.For mere om triaden kosmologi pioner på Izapa, jf. kapitel 21 i Maya Cosmogenesis 2012 og http://Alignment2012.com/bolon-yokte.html .

John Major Jenkins er en førende uafhængig investigator i mayaernes hellige videnskaber og oprindelse og betydning af 2012 kalenderen.John har forfattet snesevis af artikler og mange bøger, herunder Rejsen til mayaernes Underworld, Mirror in the Sky, Tzolkin: Visionær perspektiver og Kalender Studier, Mayan Sacred Science, Maya Cosmogenesis 2012, Galactic Justering: The Transformation of Consciousness Ifølge Mayan, egyptiske , og vediske traditioner, og hans seneste bog medforfatter med Marty Matz er Pyramid of Fire.John's hjemmeside er en omfattende ressource for at studere den tabte Galaktiske Cosmology af Maya: John Major Jenkins er en førende uafhængig investigator i mayaernes hellige videnskaber og oprindelse og betydning af 2012 kalenderen.John har forfattet snesevis af artikler og mange bøger, herunder Rejsen til mayaernes Underworld, Mirror in the Sky, Tzolkin: Visionær perspektiver og Kalender Studier, Mayan Sacred Science, Maya Cosmogenesis 2012, Galactic Justering: The Transformation of Consciousness Ifølge Mayan, egyptiske , og vediske traditioner, og hans seneste bog medforfatter med Marty Matz er Pyramid of Fire.John's hjemmeside er en omfattende ressource for at studere den tabte Galaktiske Cosmology af Maya: www.Alignment2012.com. .

Den femte port.

/SYNOPSIS

Originaltitel:Den femte port

Udgivelsesår:2000

Produktionsland:DK

Varighed:52 min.

Kategori:DK/Dokumentarfilm

Oprindelsesland:Danmark

Emneord:Civilisation, Livsanskuelse, Religion, Indianere, Myter og sagn, Mennesket, Jorden

Op gennem historien har civilisationer blomstret for senere at gå til grunde. Spørgsmålet er, om vores moderne civilisation kommer til at gå samme skæbne i møde? Er vi på vej til at ødelægge jorden med forurening og krig? Vil jorden en dag gå under, sådan som dommedagsprofeterne har forudset - eller er der håb om en bedre fremtid for menneskeheden? Denne visionære dokumentarfilm følger sporene fra tidligere civilisationer og fordyber sig i ældgammel indiansk visdom for at søge svar på livet store spørgsmål. Man møder nogle af vor tids filosoffer, videnskabsfolk og religiøse ledere og får deres syn på den tid, vi lever i - og den fremtid, der venter os.

Instruktør:Bente Milton

 -KARMA-AUDIO.DK ( Jeg så Den femte Port for 7 år siden... )

-dokumentarfilm, der hed Den femte Port (kan lånes på biblioteket), der handler om civilisationer, der er opstået og senere er gået til grunde. Filmen følger også en ældgammel indiansk visdom og her møder vi bl.a. Hobi-indianernes syn på den tid vi lever i og det skifte, de mener, der vil komme i 2012.

Ifølge Hopi-indianerne, kommer indianerne fra Lemurien, og nogle af disse indianere, har bevaret denne historie op til i dag. Ifølge deres beretninger kom Guderne ned fra himlen i flyvende skjolde. Hobi-indianerne har med sig et meget præcis kalendersystem, hvorimod vores er meget upræcis med fx kun 28 dage i februar og vi må indfører skudår, for at få det til at passe. Deres kalender holder ca. 5000 år, inden der skal en justering til. Hvorfra har de det præcise kalendersystem fra, medmindre, nogen fra oven har givet dem det i sin tid. De mener også, at vi vil få et nyt kalendersystem efter 2012.

Der tales om ifølge den peruvianske overlevering, at der vil være 6 kvinder og 6 mænd, der vil mødes i Qusgo i år 2012 og som har evnen til at heale, og hvert menneske de vil komme i kontakt med, vil de prøve at heale. Ligeledes vil de, når de samles om den oprindelige ceremoni, vil en af personerne træde frem og lyse på alle, så man kan se det (den oplyste). Denne specifikke hændelse vil markere overgangen til jordens 5. niveau og til klodens mennesker i løbet af 2012.

Nu er der rigtigt, at der har været mange forudsigelser gennem tiderne, nogle har passet bedre end andre, men kigger vi i de gamle beretninger, taler de alle om jordens undergang lige fra bibelens Harmagedon, de gamle Vedaer, Koranen, ja selv i vores nordiske mytologi, er det beskrevet. Man kan sige, at det er kampen mellem det onde og det gode, der nu for alvor skal gøres op med.

Overgangen fra den 3. til den 4. niveau, kender vi som syndfloden i bibelen og i mange andre gamle beretninger; her var det vandet, der rensede kloden. Men på det 5 niveau, er det ilden, der skal fortære eller udrense kloden og menneskeheden, for mentale slagger.

Vi har tidligere haft indlæg omkring de magnetiske poler, der måske snart vil bytte plads, og det vil betyde en manglende beskyttelse af kosmisk indstråling fra rummet, hvorved planter, dyr og mennesker vil være udsat for høj kosmisk indstråling, som jo kan betyde brandskader og sygdomme på de levende væsener. Menneske må her lære, at bruge følelsesenergien på sådan en måde, at tyngdeenergien bliver holdt under kontrolleret forhold. Vores ønsker, samt vores frygt vil blive manifesteret langt hurtigere, i den nye tidsalder, på grund af, at tyngdeenergien svækkes mere og mere efterhånden, som den åndelige udvikling tager fat (højere vibration af vores åndelige energier).

Men der er ingen tvivl om, at vi står ved et vendepunk i vores udvikling, alt det dyriske i mennesket og jordkloden, må brændes væk lidt efter lidt, for at noget nyt og bedre kan opstå. Her får vi brug for det bedste i mennesket, for at kunne klare overgangen til det 5. niveau, som i virkeligheden er den første fase til det rigtige menneske. Her må instinktet og tyngdeenergien degenerere samt at vores hukommelse vil komme i dvale og intuitionen vil blive vækket.

Karma-Audio.dk

KARMA.

Karma - det princip at enhver handling indvirker positivt eller negativt på sjælens næste liv

Avatar - en manifestation eller inkarnation af en hinduisk guddom

Guru - lærer eller åndelig vejleder

Sanskrit ordet karma betyder "handling", eller mere korrekt, at enhver handling medfører en reaktion, som derved binder os til den materielle verden.

Selvom karma-idéen almindeligvis forbindes med østlig filosofi, er mange mennesker i den vestlige verden kommet til den konklusion, at karma er en naturlov, på linie med tyngdeloven. Og ingen kan flygte fra den.

For enhver aktion er der en reaktion. Hvad vi forårsager af smerte og lidelser mod andre, vil vi selv få tilbage - både individuelt og kollektivt.

Vi høster hvad vi sår, såvel i dette som i næste liv, for naturen har sin egen retfærdighed. Ingen undgår karma-loven, undtagen de som ved hvordan den virker.

Avatar

En Avatar(sanskrit: अवतार) er i den hinduistiskemytologi en inkarnation

 (kropslig manifestation) af et højere væsen (guddom), eller den mest ophøjede (Gud) på jorden.

Sanskrit-ordet avatāra betyder direkte oversat "nedstigning" (avatarati) og

betyder sædvanligvis en planlagt nedstigning til lavere planer med et specielt formål.

Udtrykket bruges primært i hinduismen om inkarnationer af Vishnu,

som mange hinduer tilbeder som gud.

Shiva og Ganesha er ligeledes beskrevet i avatarformen,

hvor Ganesha Purana og Mudgala Purana beskriver Ganeshas avatarer.

-I-Ching Profetier ... Mayan kalendere ...Hopi indianerne ...Aztec kalendere... Vedaerne...

Vedaerne.

Hver eneste dag når videnskaben gør nye opdagelser styrker det jo netop min tro på vedaerne som autoritative

- for deres forudsigelser om verden og dens egenskaber bliver jo bekræftet og går i opfyldelse

- det er her det underfundige kommer ind for mig. Hvordan kan en 5000 år gammel kilde være så præcis

- og så omfattende i sin beskrivelse af universet -

i en detaljegrad vi først nu er ved at udvikle teknologi der kan opfatte og bekræfte??

Alt hvad du her siger støtter jo netop Vedaernes påstande.

Gud er netop ikke centreret om denne verden

- i Vedaerne beskrives utallige planeter - og liv på disse.

Det er også der gør at jeg finder vedaerne så revolutionerende

- der er ikke tale om en eller anden primitiv religion med en heliocentrisk verdensanskuelse.

Mayaerne var overlegne, når det kom til matematik og astronomi.

Deres kalender kan ses som et grundlag for mange moderne almanakker og kalendere.

Forudsigelser om tørke, brand og oversvømmelse sammen med politisk uro er hele mayaernes kalender.

Men hvad er meningen bag den pludselige slutpunktet af 21 december 2012.

Mayaernes var en civilisation, der udviklede en kalender, der daterer sig tilbage til det 6. århundrede før vor tidsregning.

Mærkeligt denne kalender brat slutter den 21. december 2012.(Eller den 23. i december )

Lad os se på, hvad mayaerne kan have været at fortælle os, og om det kan bakkes op af videnskaben.

Mayaerne var overlegne, når det kom til matematik og astronomi.Deres kalender blev senere tilpasset og kan ses som et grundlag for mange moderne almanakker og kalendere.Forudsigelser om tørke, brand og oversvømmelse sammen med politisk uro er plettet hele mayaernes kalender.Men hvad er meningen bag den pludselige slutpunktet af 21 december 2012.

Snarere end at tage en kynisk rute skal vi se på den teori, at det kunne betyde en stopper for alle de uroligheder verden har stødt over hundredvis af år.En ende på racistiske kløft en ende på fattigdom og sult en ende på en mangel på åndelighed selv.

Nogle har fortolket slutningen af ​​mayaernes kalender således, at den menneskelige befolkning vil møde en ny åndelig opvågnen, der vil omdanne alle tanker, der har plaget den menneskelige psyke indtil dette punkt.

Mens omdannelsen af ​​den menneskelige tanker til at være den, åndelig oplysning ville være langt at foretrække, er der en stærk videnskabelig teori om, hvad der sandsynligvis vil ske i år 2012.

Dette vil markere den første gang i mere end 25.000 år, at planeten Jorden vil bringe perfekt med den midterste af de mælkeveje ækvator.Dette er en enorm ændring i magnetiske kræfter, og nogle siger, vil have ødelæggende virkninger på planeten Jorden.

Jorden vakler og vipper i sagens natur at de magnetiske kræfter, der omgiver den, selvfølgelig stadig så skånsomt som vi oftest uvidende om sådanne bevægelser.Men nogle forskere mener, at denne tilpasning med Mælkevejen vil have katastrofale følger for Jordens poler og vil i det væsentlige "flip" nordpolen på højkant til den sydlige - og naturligvis omvendt for Sydpolen.

Med sådanne modstridende teorier hvordan vi går om at uddanne os selv, hvad der er den rigtige?

Karma-Audio.dk

Lad os gøre det samme med den berygtede December 21, 2012 dato.Lad os lave en liste her, skal du indstille en tid til at gennemgå og bekymre sig om hvad der kunne ske, og derefter komme videre med at skabe det liv, som vi blev født til at leve.Deal?

Så her er nogle af de mest vigtige ting at bekymre sig over:

1-Den Yellowstone super vulkanen kan eksplodere.Det viser store tegn på stress.

2-Den "ring af ild" standard størrelse vulkaner bliver mere aktive.

3-Den soludbrud fra solen forventes at toppe i 2012.

4-We're flytter ind i et band af energi plasma, som vil skabe kaos af liv.

5-pulser fra vejen derude er på vej til at ødelægge vores planet.

6-Nibiru kommer tilbage, og vi har helvede til at betale.

7-Global opvarmning smelter isen hætter og vi vil have oceaniske oversvømmelser

8-Ozonlaget bliver udtømt og UV-stråler vil dræbe landbrug.

9-Sne på bjergene er stoppet, og vores floder og vandløb vil tørre op.

10-Der vil være tørke, som vil medføre social uro og krige.

11-Jordskælv, orkaner, tornadoer, og tsunamier er stigende i intensitet.

12-Øget carbon footprint er årsag umådelige sygdomme og medicinske problemer.

13-We're skyldes for en polskift.

14-Nedsat magnetfelt åbner os op til uønskede elektromagnetiske anomalier.

15-Den 26 tusind år galaktiske krydser bare foran os kaste vores planet i uro.

Jeg ved, at der er så mange flere ting, som vi behøver at bekymre sig om, men du kan tilføje dem til din liste, når de kommer til at tænke på.Bare skrive dem ned og komme videre med livet.For dem, der kommer ind under kategorien af ​​SUPER bekymrede, kan du tilføje nogle af de mere lokale og umiddelbare ting som:

1-Israels bombning Irans nukleare anlæg og benzin går til $ 5 a gallon.

2-Et H1N1 pandemi, udsletter hundreder af millioner af mennesker

3-A double dip økonomisk katastrofe tager DOW til 3.000.

4-Kina nægter at købe flere amerikanske $ 's og USA går konkurs.

5-El Nino ødelægger alle frugtproduktion i Florida og Californien.

Åh, vent!

Måske er det simpelthen for meget at bekymre sig om.Måske skulle vi bare tage og leve i nuet: bare koncentrere sig om vejrtrækning.Kan du høre dit hjerte slå?Kan du mærke din puls?Hey, vi er stadig i live og lige nu har vi valg med hensyn til, hvad vi ønsker at gøre næste.som for mig, jeg ledes til swing, hvor jeg kan nyde frisk luft, se egern og fugle sammen, og nyd bladene, før de begynde at falde i denne vinter.Meditation virker vidundere.

Som en åndelig-fremtidsforsker, har jeg en BA med hovedfag i historie.Man kan ikke kende fremtiden uden at kende fortiden, der har spor til, hvad der er i horisonten.Verden er i en sådan en hurtig udvidelse af viden, som vi er tæt på at indgå en vendepunkt, der for altid vil ændre jorden som vi kender det.